Attentio Media

Et ungt dynamisk team

Styrk din visuelle profil

Attentio Media startede i sommeren 2018 med formålet at gøre video tilgængelig for alle typer virksomheder, der ønsker at skille sig ud i mængden.
En længere brainstormproces og en masse forhandlinger senere stod vi klar med det skarpeste team til at hjælpe landets virksomheder med at inkorporere visuel content til markedsføringsstrategien.

Vi arbejder målrettet med at styrke vores kunders visuelle identitet.
Vi lægger meget tid i præ-produktionen og strategien bag hvert eneste projekt, som vi udfører. Dette gør vi for at sikre et resultat, som er professionelt og fanger kundens opmærksomhed. 

<iframe src="https://landing.webcrm.com/LandingPages/LandingPage_NewContact.aspx" name="New Lead" scrolling="yes" width="380%" height="380%" style="border: 1px solid #000000;"></iframe>

Hvorfor vælge os?

I dag er content i form af video, billeder og hjemmesidedesign en vigtig parameter i de danske virksomheders marketingsstrategier. Der er sågar så mange i branchen i dag, at man kan have svært ved at vælge, hvilken udbyder man skal gå med.

Vi er måske hverken de ældste, største eller billigste i branchen, men det har vi det helt fint med, for til gengæld har vi en målsætning om, at vi ikke stilller os tilfredse med vores arbejde, før vores kunder er glade for resultatet,
og med den målsætning kan vi garantere, at der bliver lagt de nødvendige arbejdstimer i hvert eneste projekt.

Hos Attentio Media har vi fokus på kvalitet. Målet er ikke at have Danmarks største portefølje, men derimod en portefølje bestående af succesfulde cases, som alle er glade for den service og det produkt, de har fået leveret.

Vi arbejder med mange typer kunder

Vi elsker vores arbejde, og vi giver os fuldt ud til hver enkelt kunde.
Det vigtigste for os er, at vi med vores ekspertise, kreative inputs og content hjælper kunden med et resultat,
som tydeligt styrker deres visuelle identitet.