Septum A/S

Hvem er Septum?

Læs neden for her, hvordan vi hjalp Septum med at fremvise produkter og historie for deres kunder.

Læs mere

Om virksomheden

Septum A/S blev grundlagt i 2003 og har siden sin spædestart produceret glasvægge, glasdøre og skydedøre. Domicilet ligger i Grindsted, hvor der både er egen produktion og lager, som gør at Septum kan producere alt efter specifikke mål til deres kunder. Virksomheden er den stolte licensproducent af Raumplus og Feco, som begge er kendt for deres høje kvalitet. Septum hjælper erhvervskunder og søsterselskabet Silton hjælperprivate kunder.

Matias Andreasen

Administrerende Direktør

Vi havde en del snakke med Mogens angående hans branding og her var efterspørgslen omkring en præsentationsfilm, som kunne fortælle hvad virksomheden tilbyder sine kunder. Virksomheden har mange kunder fra rundt om i landet og det kan være besværligt at køre fra Sjælland til Grindsted og heraf kom filmen der fremviser showroomet, dette bespare både tid for kunden og Septum.  

Skal vi også hjælpe dig?

Skal vi også hjælpe dig med at visualisere et projekt? Eller har du blot brug for ærlig sparring? Så tøv ikke med at kontakt os

+45 23 44 73 56
mfa@attentio.dk

Fremvisning af virksomhedens profil og produkt

I opgaven her var fokusset at give seerne en større gennemsigtighed i hvad Septum og Silton levere til deres kunder. Her var omdrejningspunktet produktionen, showroomet og den nøjagtighed som virksomheden tilbyder deres kunder. Der er tale om et produkt, som kan skræddersyes kundens ønsker, hvilket vi kender alt til i vores erhverv. Så det vigtigste punkt på dagsordenen var at vise eksempler på hvad kunden kan forvente af Septum og Silton A/S.  

Kundeudtalelse

”Attentio har lavet 2film til vores markedsføring. Den ene er en firmapræsentation på 60 sekunder ogden anden er en teaser fra vores showroom, og varer ca. 30 sekunder.

Vi er meget tilfredsemed begge præsentationer, og personalet fra Attentio var meget imødekommende ogprofessionelle under udarbejdelsen.

Vi havde et enkeltplanlægningsmøde inden der blev filmet, og resultatet var klar i løbet af nogleuger.

Jeg vil gerne anbefaleandre at få lavet firma- eller produktpræsentationer ved Attentio. Der er godvaluta for pengene, og vi får jævnligt positive kommentarer på filmene.”

Mogens Jørgesen – Indehaver