Damstahl A/S

Læs nedenfor her, hvordan vi dækkede den store begivenhed.

Læs mere

Om virksomheden

Damstahl A/S er Nordeuropas største rustfri stålgrossist. Virksomheden har med sine 50 år lagt sig i spidsen af det rustfrie stål marked og er i dag den førende grossist. Hos Damstahl kan man som kunde forvente en masse know-how om hvordan produkterne skal bruges på den mest optimale og miljøbesparende måde.

Matias Andreasen

Administrerende Direktør

Anne Mette henvendte sig til os da de manglede kompetencer til at dække Damstahls store 50 år jubilæumsdag – hvor bl.a. Rune Klan var at finde på scenen. Så et arrangement der var brugt mange ressourcer på at få på benene, som vi skulle gøre vores bedst for at fange få ned på film til bådedeltagere, kunder og samarbejdspartnere. Det er ikke kun Anne Mette der er stolte og glade for resultat - lad mig bare sige den sådan.  

Skal vi også hjælpe dig?

Skal vi også hjælpe dig med at visualisere et projekt? Eller har du blot brug for ærlig sparring? Så tøv ikke med at kontakt os

+45 23 44 73 56
mfa@attentio.dk

Et event i særklasseskulle dækkes.

Den store dag bød på forskellige opgaver for Attentio Media. Outputtet af dagen skulle laves til forskellige platforme og formål. Dette indebar en længere sammenklipning hvor taler fra hovedpersoner i firmaet skulle danne rammen for et slutprodukt, som skulle takke kunder og samarbejdspartnere for en lang årrække med gode relationer. Dertil skulle der laves en kortere version, som skulle fremvises på sociale medier, hvor omverdenen kunne følgedagens højdepunkter. Sidst men ikke mindst havde vi til opgave, at filme materiale, som skulle bruges til Damstahls brandingfilm for 2021.

Kundeudtalelse

”Vi valgte at indgå iet samarbejde med Attentio, da de præsenterede en professionel og idérigtilgang til video branding af Damstahls 50 års jubilæum. Under hele samarbejdethar Attentio været utrolig engagerede i at løse opgaven på bedste vis, og de erløbende i processen kommet med fede kreative indspil. Vi er glade og stolteover det endelige resultat og kan klart anbefale et filmforløb med Attentio.”

Anne Mette Kristensen– Marketingskoordinator