Mainfurl A/S

Mainfurl fik sig en skarpere visuel profil

Læs nedenfor her, hvordan vi skabte en skarpere online visuel profil for Mainfurl.

Læs mere

Om virksomheden

Mainfurl A/S blev stiftet i 2019 og har på meget kort tid med deres store erfaring og passion inden for sejlbåds industrien skabt sig et navn i markedet. Virksomheden producere og distribuere innovative rullebomme til sejlbåde – hvor der ikke blive sparet på designet.

 

Matias Andreasen

Administrerende Direktør

Peter og jeg havde en god dialog lige fra første møde af – hvor vi var omkring hele deres visuelle profil. De søgte et skarpere udtryk og han brugte selv Audi, som reference hvor det stilrene og simple design er i førersædet. Jeg syntes vi er kommet rigtig godt i mål med projektet og vi glæder os over at følelsen er gengældt hos Peter og holdet bag Mainfurl.

www.mainfurl.com

Skal vi også hjælpe dig?

Skal vi også hjælpe dig med at visualisere et projekt? Eller har du blot brug for ærlig sparring? Så tøv ikke med at kontakt os

+45 23 44 73 56
mfa@attentio.dk

Skarpere design og øget brugerfunktionalitet

Vi kommer i dette projekt rundt i de fleste afkroge af at optimere en visuel profil, samt skabe en bedre brugeroplevelse for kunderne. Der blev i projektet produceret herofilm, som skulle være med til at give hjemmesiden det fangende visuelle element med tilhørende billeder, som fremviser produktets ordinære kvalitet og performance. Hertil blev der i gangsat en række guidevideoer, som gør det nemmere for kunden at benytte deres innovative bom og dermed bespare holdet bag Mainfurl en masse tid omkring funktionaliteten og brugen af deres overordnet produkt. I hjemmeside designet blev der lagt vægt på på detalje og finish, som der er i Mainfurls eget produkt.

No items found.

Kundeudtalelse

”Mainfurl bygger rullebomme til sejlbåde, og for os er det vigtigt med en god hjemmeside, hvor kunderne kan få en appetitvækker, oplysninger om produktet samt få at vide hvor de kan få flere oplysninger.

Vi havde en hjemmeside vi ikke var tilfredse med, men så fik vi kontakt med Matias fra Attentio.

Fra dag et, har der været god kemi, og det er tydeligt at de brænder for det de laver. Det afspejler sig i engagement og drive.

Selvom de ikke vidste noget om sejlsport og både, så har de formået at omsætte det vi ønskede til virkelighed og vi er superglade for resultatet.

Hjemmesiden er let at navigere i, det er nemt for os at redigere den, og den er bare super flot.

De videoer og billeder de har lavet er flotte, og godt redigeret. 

Samarbejdet er let og lige til, og jeg kan varmt anbefale det til alle.”

Peter Westfal -Medindehaver og salgsdirektør