Attentio Media er desværre ikke længere aktive

Men Matias har fortsat sin videokarriere hos Jysk Webbureau

Hvem er Jysk Webbureau?

Jysk Webbureau er et professionelt webbureau som tilbyder virksomheder den rette kombination af Design, Indhold og Synlighed til jeres digitale kanaler. Heri indgår video som en fast bestandel af det værdiskabende indhold, som vi kan tilbyde til vores partneres branding- og salgskanaler.

Derudover tilbyder de også specialiserede indsatser indenfor en række andre digitale discipliner såsom: hjemmesidedesign & udvikling, Google Ads, SEO og tekstforfatning.  

Hos Jysk Webbureau får du dermed muligheden for at få holistiske løsninger, der skaber værdi på endnu flere fronter end før. De laver også enkeltstående videoproduktioner, som vores kunder kan benytte, som de ønsker. Men nu kan du altså også få skræddersyede pakkeløsninger, hvor betagende videomateriale f.eks. integreres på en ny hjemmeside for at underbygge jeres budskaber og fastholde de besøgendes interesse på jeres online platforme.


Hvad benytter vores kunder video til?

Testimonials
En af vores mest efterspurgte produkter er testimonialvideoer. I stedet for den traditionelle skrevne kundeudtalelse benyttes video i denne kontekst til at fortælle en historie om, hvordan du skaber værdi for dine samarbejdspartnere. At lave en visuel fortælling om et samarbejde i videoformat gør, at andre potentielle samarbejdspartnere kan danne sig et indtryk af, hvordan de kan opnå fordele ved at indgå i et samarbejde med din virksomhed. Når de hører dette fra en anden kunde højner det både troværdigheden og autenticiteten af budskabet, og de vil være mere tilbøjelige til at huske, hvordan lige netop din service kan gøre en forskel for dem.

Rekruttering
En anden sammenhæng, hvor video virkelig kan gøre en forskel, er, når du skal tiltrække de helt rigtige kandidater til din virksomhed. I en rekrutteringsfilm følger man ofte én eller flere af virksomhedens medarbejdere i deres daglige arbejde og hører dem fortælle om, hvordan det er at arbejde hos virksomheden. Dette giver potentielle nye medarbejdere muligheden for at få et indblik i, hvordan deres fremtidige arbejdsdag kan se ud og samtidig kan de sætte ansigt på deres potentielle nye kolleger. Med en sådan tilgang kan du sikre dig, at du skiller dig ud fra andre virksomheder indenfor din branche og tiltrækker det helt rigtige talent til din organisation!

Profilfilm
En profilfilm er en stemningsskabende video, der kan anvendes alsidigt på jeres digitale kanaler til at give jeres besøgende et indblik i, hvad I går og foretager jer. Med et sådant format kan I skære igennem den ofte besværlige proces med at skulle skrive lange tekststykker om, hvad det er, I beskæftiger jer med. I stedet kan kunder og interessenter danne sig et overskueligt visuelt indtryk af jeres faciliteter, medarbejdere og processer. Dette sikrer, at deres interesse fastholdes, og de vil som følge heraf bruge længere tid på at udforske indholdet på jeres online platforme.