Visuel branding

En komplet overhaling

Når vi taler online markedsføring i dag, så bliver der lagt meget vægt på, om man har de rette annoncer, eller om ens placering på Google er på side 1, hvilket også er vigtige parametre, når din online forretning og butiksvindue skal nå nye højder.

Læs mere

"Design is the silent ambassador of your brand" Paul Rand

Forestil dig at stå på gaden foran din butik med et skilt og gratis smagsprøver på dit nye produkt.

Der går en masse potentielle kunder forbi, som synes, at dine smagsprøver ser lækre ud. Men så snart de bevæger sig indenfor, bliver de skuffede over din butik med støv og edderkoppespind i hjørnerne, som desuden endnu ikke er færdigbygget.
Hvad gør man, når kunden først har fået et dårligt indtryk af forretningens image?

Dine online butiksvinduer så som Facebook, Instagram, LinkedIn og hjemmeside bør betragtes som de fysiske. Her gælder det også om at give et godt førstehåndsindtryk, som får kunden til at forsætte sin færden i butikken - og ligeså vigtigt at det ikke blot er et førstehåndsindtryk, men at det varer ved igennem hele kundeoplevelsen.
Det er ligemeget, om du sælger software, mad eller stål.

Kunden forbliver ikke kunde hos dig frem for konkurrenten, hvis dine medier ikke er inspirerende og professionelle at besøge.

Matias Andreasen

Administrerende Direktør

Skal vi også hjælpe dig?

Skal vi også hjælpe dig med at visualisere et projekt? Eller har du blot brug for ærlig sparring? Så tøv ikke med at kontakt os!

+45 23 44 73 56
mfa@attentio.dk

Vi har hjulpet mange typer virksomheder

Vi hos Attentio Media har specialiseret os i at skabe personligt og kreativt content,
der danner en rød tråd igennem vores kunders markedsføringsstrategier!