Herning Gokart

En visuel overhaling der er til at føle på

Læs mere

Om virksomheden

Er du til fart og spænding så besøg Midtjyllands største indendørs gokart-bane i Herning!

Herning Gokart Center er et indendørs go-kart center som blev startet i januar 1998.  De har siden da arrangeret tusindvis af gokart arrangementer – store som små!

Der bliver tænkt på fremtiden og de har derfor som de første i Danmark lavet overgangen fra Benzin til El-carts!

Matias Andreasen

Administrerende Direktør

Jeg henvendte mig til Thomas fra Herning Gokart med målet om at lave en fed reklamefilm - vi havde et super møde og Thomas kunne godt se at hans generelle visuelle identitet kunne klar en overhaling. Hvilket vi har samarbejdet om det sidste stykke tid. Vi har været omkring hele paletten, med både ny hjemmeside, content og et brush up af hans nuværende logo. Vi er super glade for samarbejdet med Thomas og ser frem til mange flere spændende projekter i fremtiden.

Skal vi også hjælpe dig?

Skal vi også hjælpe dig med at visualisere et projekt? Eller har du blot brug for ærlig sparring? Så tøv ikke med at kontakt os

+45 23 44 73 56
mfa@attentio.dk

Ny profil med fart over feltet

Der er hos Herning Gokart startet et nyt kapitel, hvor visuel branding er kommet højere på prioriteringslisten. Attentio Media kommer fremadrettet til præge Herning Gokarts online medier med content, som giver kunderne i Herning omegn lyst til at komme ned og køre gokart. I første omgang var hjemmeside – og logooverhaling, nye billeder & en bannerfilm på tapetet. Hvilket er fundamentet for en skarp visuel profil på de online platforme.

Se videoen

Kundeudtalelse

Udtalelse på vej!